Avui dia 25 de maig a l’escola Sagrat Cor – FECIB han celebrat la seva festa patronal en honor a Santa Magdalena Sofia, fundadora de la Societat del Sagrat Cor. Tots els alumnes de l’escola, des de 4t EI fins a 4t ESO, s’han dirigit al Parc Sagrat Cor on han compartit un dinar de germanor. Després, i ja a l’escola, tots els alumnes acompanyats dels seus mestres han pogut participar de les activitats que estaven distribuïdes per tots els patis de l’escola.

Així els quasi 1.100 alumnes de l’escola han pogut realitzar distints tallers: xapes, polseres, globus malabars, pintura mural, maquillatge, màscares i bombolles de sabó; han pogut passar per la pista de karaoke, per la zona de zumba o pel photocall; han vist actuar a altres alumnes (de 4t i 6è EP) sobre l’escenari instal·lat en el pati i han jugat als multiesports o en els jocs de circ.

Els multiesports i els jocs de circ, activitats cedides amb els seus monitors per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, han instal·lat a cada pati un bon grapat de jocs.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_COL·LEGI_SAGRAT_COR_CELEBRA_LA_SEVA_FESTA&&noticia_id=9009

Por Prensa