El Museu Bíblic i de Ciències Naturals del Bisbat de Mallorca, situat a la Casa de l’Església (C/ Seminari, 4), s’uniran a les celebracions del Dia Internacional dels Museus el proper dimecres 18 de maig de 16 a 21 h amb una jornada de portes obertes. D’aquesta manera el Museu Bíblic i de Ciències Naturals continua amb la seva tasca difusora.

Els interessats es podran acostar per conèixer els secrets d’aquest museu dirigit per Francesc Ramis Darder i conèixer les diferents peces del museu.

Cada any, amb motiu del dia Internacional dels Museus, el Museu Bíblic participa mostrant al públic la singularitat de les civilitzacions esmentades en la Bíblia a través de les seves peces. Un esdeveniment en el qual els interessats en el món de la Bíblia poden acostar-se al context d’aquelles grans civilitzacions d’Egipte i Mesopotàmia, i molt especialment a la terra on va néixer Jesús de Natzaret.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_MUSEU_BÍBLIC_S’UNEIX_AL_DIA_INTERNACIONAL_DELS_MUSEUS&&noticia_id=8968

Por Prensa