El Papa va exhortar els fidels a dedicar demà un minut de pregària per demanar per la pau. La cita està fixada per a les 13 hores d’aquest dijous 8 de juny, quan es compleixen tres anys de la trobada per la pau de Francesc amb l’aleshores president d’Israel, Shimon Peres i el líder palestí Mahmud Abbas, esdevingut el 2014 en els jardins del Vaticà.
«Per aconseguir la pau —va assegurar llavors el Papa—, es necessita valor, molt més que per fer la guerra. Es necessita valor per dir sí a la trobada i no a l’enfrontament; sí al diàleg i no a la violència; sí a la negociació i no a l’hostilitat; sí al respecte dels pactes i no a les provocacions; sí a la sinceritat i no a la duplicitat. Per tot això es necessita valor, una gran força d’ànim».
Un minut per la pau
Al final de l’audiència general celebrada aquest dimecres a la Plaça de Sant Pere, el Pontífex ha assegurat que demà es renovarà la iniciativa «un minut per la pau» perquè «en el nostre temps es necessita tant que cristians, jueus i musulmans resin per la pau!».
El Sant Pare ha explicat que la iniciativa consisteix en «un petit moment de pregària en l’aniversari de la meva trobada al Vaticà amb el difonc president israelià Peres i el president palestí Abbas».

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_PAPA_CONVIDA_ELS_FIDELS_A_VIURE_UN_MINUT_DE_PREGÀRIA_PER_LA_PAU&&noticia_id=10129

Por Prensa