Noticia de la Diócesis de Mallorca

EL SANT CRIST DE CAMPANET JA ÉS A LA PARRÒQUIA

Gestión parroquial online

El diumenge de Rams té lloc la pujada de sant Crist de sant Miquel des de l’antiga església del segle XIII a l’església parroquial. La pujada del sant Crist es converteix amb un dels actes més viscuts de la Setmana Santa a Campanet on el sant Crist rep de mans del Batle la vara de la batlia, ocupant durant tots aquests dies el càrrec de batle major del poble, fet que ve d’antic.

Mn Pere Orpi i Ferrer ha estat l’encarregat aquest any de predicar les 14 estacions a la pujada del Sant Crist de sant Miquel de Campanet. Un centenar de persones escoltaren els relats que el sacerdot narrà tant a l’antiga església de sant Miquel al Pla de Tel com a l’entrada del poble i al temple parroquial. Les seves reflexions sobre “el Camí del Calvari” han estat editades com ja ve fent la parròquia des de l’any 2004 dins la col·lecció Mn. Miquel Gual Martorell.

El Sant Crist presideix el poble fins al dimarts de Pasqua, en què el poble en comitiva torna la imatge al lloc on descansa tot l’any.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_SANT_CRIST_DE_CAMPANET_JA_ÉS_A_LA_PARRÒQUIA&&noticia_id=8821