Sens dubte cal reconèixer que el Via Crucis o la processó del silenci és la que se celebra amb més recolliment i devoció de totes les que se celebren a Inca. A la mateixa no es reparteixen els confits per part dels confrares i els fidels no hi assisteixen com a espectadors, sinó que desfilen en la mateixa darrere de les confraries i sacerdots.

La processó impressiona pel silenci i la quantitat de fidels que omplen tota la Gran Via de Colom o el carrer General Luque. A més de les Confraries, la quantitat de fidels superava les mil persones.
La família Martorell Rigo va ser l’encarregada d’animar i dirigir la reflexió dels presents a través de nou estacions que passen per totes les parròquies i esglésies de la ciutat. L’any passat es va afegir la de la Residència de Miquel Mir, després Sant Francesc, Crist Rei, Sant Domingo, La Salle, Monges Tancades, Col·legi de la Puresa i de nou Santa Maria la Major.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_VIA_CRUCIS_DEL_DIMARTS_SANT_CONGREGÀ_A_INCA_MÉS_DE_MIL_FIDELS&&noticia_id=9927

Por Prensa