Mons. Sebastià Taltavull, bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca, va presidir les celebracions del Diumenge de Pasqua a la Catedral de Mallorca, festa cimal de l’any litúrgic en què es commemora la resurrecció de Crist: «La Resurrecció de Jesús ha completat definitivament el fet la nostra creació a imatge i semblança de Déu, ja que en la persona de Jesús el mal, la mort i el pecat han estat vençuts, pel fet que ell mateix els ha carregat amb ell sobre la seva pròpia creu i els ha destruït per sempre», va afirmar en la seva homilia el prelat. Una festa que, al seu torn, es renova i actualitza cada dia, cada vegada que celebram l’Eucaristia. En aquest sentit, es demanava: «¿Pot existir un destí més feliç? Algú pot anunciar-nos un millor sentit per a la vida?»

La celebració de l’Eucaristia va començar amb la tradició processó de l’Encontre, que mostra de manera gràfica la reverència de la Mare de Déu al seu fill ressuscitat. Centenars de persones varen participar en aquesta cita doble, a les 10:15 i a les 12 h. A aquesta última va assistir la Família Reial, com ja és tradició en aquestes dates. En ambdues celebracions, Mons. Sebastià Taltavull va animar els cristians de Mallorca a ser testimonis de Crist ressuscitat. I és en aquesta terra que trepitjam on vol es aparèixer, «en aquest immens i plural camp social del nostre país, perquè li descobrim present i li servim en els nostres germans». Així, va recordar a tots aquells que passen necessitat: Els immigrants, refugiats, malalts, ancians, presos, pobres…: «La seva situació desesperada, els seus rostres marcats pel dolor, la seva esperança encara fumejant, ens estan demanant a crits que es desvetllin en ells brots de resurrecció, accions valentes i compromeses per la nostra part que els facin sortir del seu precari estat i puguin gaudir, com tots, de la dignitat de fills i filles de Déu».

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=»NO_SOM_GUARDIANS_D’UN_SEPULCRE,_SINÓ_TESTIMONIS_DE_CRIST_RESSUSCITAT»&&noticia_id=9925

Por Prensa