Un any més els moviments i grups de l’Església de Mallorca es reuniran entorn al bisbe Sebastià per pregar junts amb motiu de la Vigília del Corpus. És ja el quart any consecutiu que es du a terme aquesta celebració que dirigeixen els diferents moviments de la Diòcesi. Així, els diversos col·lectius es posen en comunió amb l’Església universal per testimoniar que tots formen part d’un mateix cos que té per cap un sol Senyor, Jesucrist.

Enguany la Vetla es celebrarà per primera vegada a la Porciúncula el dia 17 de juny a les 21 h. Els assistents resaran vespres i després gaudiran d’un moment d’adoració del Santíssim.

“Sense mi no podeu fer res” (Jn 15,5) és el lema escollit per a la Vetla d’aquest any: “Unes paraules de Jesús farcides de referències eucarístiques i que constitueixen una veritable exhortació a la unitat en la caritat pronunciades en el context íntim del cenacle”, afirma Mons. Taltavull en la carta de convidada a la celebració. “El Senyor no amaga als seus deixebles els perills i les persecucions que hauran d’afrontar en el futur, però sap molt bé que el perill més temible no serà aquell que vindrà de fora sinó el que pot sorgir de nosaltres mateixos si faltam a la unitat i la comunió”.

A la Vigília també hi haurà un gest de caritat amb els més pobres, a través dels donatius a Càritas.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_MOVIMENTS_D’ESGLÉSIA_S’UNIRAN_PER_A_LA_VIGÍLIA_DEL_CORPUS&&noticia_id=10100

Por Prensa