Dimecres passat i amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, ha tingut lloc al Teatre Xesc Forteza de Palma l’acte de lliurament dels premis del XXII Concurs de dibuix mediambiental que organitza COPE Mallorca, Cadena 100 i Megastar FM amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes, la Conselleria de Medi Ambient, el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i Emaya i en el qual han participat alumnes de més de 60 col·legis públics, privats i concertats de Mallorca i més de 1.500 obres presentades.

El tema d’aquest any ha estat: «L’abandonament dels residus». Tres escoles d’Església han resultat guanyadors en aquest certamen, amb un primer premi per al Col·legi Arcàngel Sant Rafel, un tercer per Monti-sion de Palma i un cinquè que va per al Col·legi Santa Mònica.

El dibuix guanyador servirà com a fons dels cartells en la campanya que la Conselleria de Medi Ambient realitzarà aquest estiu.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=XXII_EDICIÓ_DEL_CONCURS_DE_DIBUIX_MEDIAMBIENTAL&&noticia_id=10137

Por Prensa