Per celebrar el setè centenari de la mort de Ramon Llull, Escola Catòlica de les Illes Balears, en col·laboració amb el Bisbat de Mallorca i amb el patrocini d’Anaya, posa a l’abast dels seus centres associats un material didàctic i un conjunt d’activitats lúdiques i educatives complementàries per treballar la figura del Beat entre els alumnes.

Ramon Llull representa el punt de partida d’un model educatiu a Mallorca i el tronc que ha permès la solidesa d’aquest arbre que avui representa Escola Catòlica de les Illes Balears.

Aquest recull d’unitats didàctiques convida a treballar Ramon Llull a les aules des de perspectives diferents i ofereix la possibilitat de fer-ho en un ampli camp d’edat, des d’Educació Infantil fins a segon curs de Batxillerat. El material està realitzat per pedagogs, experts en la figura del Beat, lingüistes, mestres i professors especialistes en els diferents cursos pels quals s’ofereix aquest recull.

Les set unitats didàctiques tenen com a temes centrals aspectes sobradament presents en la vida i obra de Ramon Llull. Es parla de viatges, de valors, d’espiritualitat, de llengua i de diàleg, i s’enfoca sempre des del diàleg i la descoberta de conceptes amb i a través dels infants i joves. Són ells els qui reflexionen, els que plantegen hipòtesis, els que en treuen conclusions,… tot plegat amb l’objectiu de conèixer Ramon Llull i interioritzar els trets principals de la seva vida i obra.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ESCOLA_CATÒLICA_OFEREIX_SET_UNITATS_DIDÀCTIQUES_PER_DONAR_A_CONÈIXER_LA_FIGURA_DE_RAMON_LLULL&&noticia_id=9013

Por Prensa