Noticia de la Diócesis de Mallorca

ESCOLA CATÒLICA OFEREIX SET UNITATS DIDÀCTIQUES PER DONAR A CONÈIXER LA FIGURA DE RAMON LLULL

Gestión parroquial online

Per celebrar el setè centenari de la mort de Ramon Llull, Escola Catòlica de les Illes Balears, en col·laboració amb el Bisbat de Mallorca i amb el patrocini d’Anaya, posa a l’abast dels seus centres associats un material didàctic i un conjunt d’activitats lúdiques i educatives complementàries per treballar la figura del Beat entre els alumnes.

Ramon Llull representa el punt de partida d’un model educatiu a Mallorca i el tronc que ha permès la solidesa d’aquest arbre que avui representa Escola Catòlica de les Illes Balears.

Aquest recull d’unitats didàctiques convida a treballar Ramon Llull a les aules des de perspectives diferents i ofereix la possibilitat de fer-ho en un ampli camp d’edat, des d’Educació Infantil fins a segon curs de Batxillerat. El material està realitzat per pedagogs, experts en la figura del Beat, lingüistes, mestres i professors especialistes en els diferents cursos pels quals s’ofereix aquest recull.

Les set unitats didàctiques tenen com a temes centrals aspectes sobradament presents en la vida i obra de Ramon Llull. Es parla de viatges, de valors, d’espiritualitat, de llengua i de diàleg, i s’enfoca sempre des del diàleg i la descoberta de conceptes amb i a través dels infants i joves. Són ells els qui reflexionen, els que plantegen hipòtesis, els que en treuen conclusions,… tot plegat amb l’objectiu de conèixer Ramon Llull i interioritzar els trets principals de la seva vida i obra.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ESCOLA_CATÒLICA_OFEREIX_SET_UNITATS_DIDÀCTIQUES_PER_DONAR_A_CONÈIXER_LA_FIGURA_DE_RAMON_LLULL&&noticia_id=9013