Aquestes dues darreres dècades, a Sant Josep Obrer s’ha apostat per un ensenyament integrat de música dins totes les etapes escolars. Es començà per una coral, i actualment hi ha 12 corals amb més de 400 cantaires i una Escola de Música Integrada de Grau Elemental. Aquest moviment no ha estat mai aturat, i fa quatre anys ho projectaren cap a l’entorn iniciant el Projecte Músic Social “Sons de Barri”. Aquest amplia tot el seu potencial als nins dels diferents centres de Son Gotleu, amb la tasca conjunta del claustre de música de Sant Josep Obrer, el Departament de Pedagogia del Conservatori Superior de Música i els Serveis Educatius de l’Ajuntament de Palma.

En aquesta primera diada, cantaires, pares i professors han compartit 9 tallers diferents de música coral i percussió, mesclant totes les edats (des de nins de 4 anys fins a padrins de 80, passant per joves, adolescents, pares o professors) i centres escolars on els ha unit la il·lusió de fer música conjunta, i aprendre junts de tots.

A la diada també hi ha hagut moments de compartir el dinar i de jocs per als més petits, organitzats pels joves del Cor Juvenil de SJO. El taller de pares està dirigit pels alumnes i professors de Pedagogia de Conservatori Superior i els tallers de cant, pels directors de cors de Sant Josep Obrer i Corpus Christi. La jornada ha acabat amb un concert on tots els assistents han estat part activa de l’espectacle.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=I_DIADA_“ENCANTA’T”_A_SANT_JOSEP_OBRER&&noticia_id=9479

Por Prensa