El passat dissabte 12 de novembre fou ja la cinquena vegada que joves de Regnum Christi, amb joves de la Parròquia, organitzaren una vetla de pregària amb un format novedós i interessant que respon a la crida insistent que fa el Papa Francesc a ser cada vagada més una “Església en sortida”. L’experiència respon a una intuïció, en clau evangelitzadora, d’un sacerdot italià i ja frueix d´una implantació considerable sobretot a les grans ciutats.

Acabada la missa dominical, s’exposà el Santíssim, i mentre un grup de joves romanien dins el temple pregant, altres sortiren de dos en dos a la plaça i als carrers pròxims i convidaren els vianants a entrar a l’església a pregar. Als qui acceptaren la invitació se’ls regalà una petita llàntia per encendre-la davant el Bon Jesús i una papereta on hi podien escriure la seva pregària.

Just devora el Santíssim hi havia col·locades dues paneres: una d’elles duia escrit: “El que tu dius al Senyor”, i s’hi dipositaven les pregàries; a l’altra s’hi llegia: “El que et Senyor et diu”, i contenia paperetes doblegades amb una frase de la Sagrada Escriptura. Simultàniament, distints preveres administraven el sagrament del perdó i atenien consultes.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SOLNIGHT,_“UNA_LLUM_EN_LA_NIT”,_A_LA_PARRÒQUIA_DE_SANTA_CATALINA_THOMÀS&&noticia_id=9481

Por Prensa