En la solemnitat de la Pentecosta i culminació del temps pasqual i obertura de l’Església a tota llengua i nació, el Bisbe presidirà una multitudinària Eucaristia a la Parròquia de Son Ferriol, subratllant l’acollida dels diferents grups catòlics nacionals i lingüístics d’immigrants presents a Mallorca amb caràcter estable i que hi celebren regularment la fe. Hi participaran, entre d’altres, immigrants nigerians, ucraïnesos, mexicans, argentins, bolivians, filipins, xinesos, romanesos, polonesos, brasilers, equatorians i colombians. Serà diumenge 15 de maig a les 11:45 h.

La trobada de fraternitat es convoca amb el lema “Una sola església, diferents cultures”. Les lectures i els cants es realitzaran en distintes llengües, sobretot anglès i castellà, i els diversos grups es repartiran les pregàries dels fidels, la presentació de les ofrenes i les intervencions musicals. Acabada la missa, els participants es trobaran amb el Bisbe en una festa intercultural i festiva.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=IMMIGRANTS_DE_DIFERENTS_NACIONALITATS_PARTICIPARAN_EN_LA_MISSA_DE_PENTECOSTA_PRESIDIDA_PEL_BISBE&&noticia_id=8960

Por Prensa