Joan Femenia Ávila serà ordenat diaca el proper 4 de desembre a la Parròquia de Binissalem, en el transcurs d’una celebració presidida per l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

Llicenciat en Geografia i Història, Joan Femenia culmina després de sis anys la seva etapa formativa al Seminari Diocesà. Serveix actualment a les parròquies de Binissalem i Consell.

A partir d’ara, el nou diaca tendrà algunes funcions noves: podrà proclamar l’Evangeli i assistir l’Altar, administrar els sagraments del baptisme i del matrimoni, beneir i dur el viàtic als malalts. La seva tasca primordial és tot allò relacionat amb la caritat, a més d’animar les comunitats que se’ls confien.

A la celebració també rebrà els vestits propis del diaca, que són l’estola col·locada de manera diagonal —creuada en el cor des de l’espatlla esquerra i unida en el costat dret— i la dalmàtica, vestidura tancada amb mànigues amples, utilitzada sobretot en les grans celebracions i solemnitats.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=JOAN_FEMENIA_ÁVILA_SERÀ_ORDENAT_DIACA&&noticia_id=9523

Por Prensa