Enguany, amb la campanya Cridats a ser comunitat, Càritas Espanyola convoca a edificar espais fraternals i crear ambients solidaris per fer que els nostres passos i els nostres esforços ajudin els qui més ho necessitin sense cap tipus de pausa ni excusa.

Seguint la pauta d’anys anteriors, des de Càritas Mallorca convida a totes les persones que hi col·laboren (persones voluntàries i contractades, rectors, preveres, religioses i religiosos) a la II Jornada de Formació “Cridats a ser Comunitat” que es durà a terme dia 11 de febrer de 2017 al Col·legi San Cayetano de Palma. La jornada començarà a les 9:45 h i finalitzarà a les 14:30 h, amb un dinar de germanor. Es tracta d’una trobada per ajudar a enfortir el compromís i reforçar l’actitud comunitària de totes les persones que treballen per a fer realitat la missió de Càritas i reflexionar i aprofundir sobre aquest caminar junts per tal de complir el valor i el mandat d’acompanyar i ser acompanyats.

Ponència de Daniel Jover: Cridats a Ser Comunitat, com ho treballam a la pràctica?
Els ajudarà i donarà pistes de com “fer comunitat” a la pràctica. Daniel Jover Torregrosa és mestre, educador i emprenedor social, assessor d’educació i ocupació de diverses institucions públiques i privades, membre del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, de la Universitat Rural Paulo Freire, de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i de la Fundació Roca i Galès, autor i coautor de diferents publicacions.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=JORNADA_DE_FORMACIÓ_DELS_AGENTS_DE_CÀRITAS_MALLORCA:_“CRIDATS_A_SER__COMUNITAT”&&noticia_id=9659

Por Prensa