Noticia de la Diócesis de Mallorca

L’EXPOSICIÓ “RAMON LLULL, ESCRIPTOR RODAMÓN” ATERRA A ALGAIDA

Gestión parroquial online

La Parròquia d’Algaida acollirà fins al 31 de juliol l’exposició itinerant “Ramon Llull, escriptor rodamón”. Amb aquest títol, extret dels escrits del P. Miquel Batllori, es presenta a Algaida un dels més grans filòsofs i literats que ha donat l’Edat Mitjana Europea. Comença amb una cronologia, passant pels trets biogràfics més destacats de la seva vida, així com una mirada a l’època que li tocà viure, tan amarada d’esperit missioner. A l’exposició s’expliquen els seus viatges, així com el contacte amb creients de religions no cristianes i amb corrents teològics i filosòfics diversos. Finalment, es fa un repàs a la producció literària de Ramon que, malgrat no ens hagi arribat en la seva totalitat, és vastíssima (265 obres conegudes avui dia).

La mostra, que es va inaugurar el passat mes d’abril a l’església de Sant Antoniet de Palma, es composa de panells explicatius i fotografies, i tracta de comprendre el pensament de Llull, apropar-se a la seva vida i llegir la seva obra, tasca que “resulta avui dia més constructiva que mai”, com podem llegir a la introducció de l’exposició.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=L’EXPOSICIÓ_“RAMON_LLULL,_ESCRIPTOR_RODAMÓN”_ATERRA_A_ALGAIDA&&noticia_id=9187