El nou administrador apostòlic de Mallorca va visitar el passat dimecres 21 de setembre la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, en el marc de les trobades que està mantenint amb les diferents parròquies i realitats eclesials de l’illa des del seu nomenament. La trobada amb el Bisbe Sebastià Taltavull es va iniciar amb la celebració de l’Eucaristia a la Parròquia Santa Maria la Major d’Inca, a la qual hi varen assistir fidels de les vuit parròquies que conformen la Unitat. L’inmens temple es va omplir de cristians d’Inca, Lloseta, Mancor, Biniamar, Selva i Caimari que varen voler mostrar el seu afecte i la seva comunió al Bisbe Taltavull. També hi foren presents membres dels diferents cors de les parròquies que conformen l’agrupació, que uniren les seves veus per entonar els cants litúrgics.

En l’homilia el Bisbe va agrair el signe d’unitat que era visible entre els membres de les vuit parròquies i va voler centrar la mirada de tots els presents en la Paraula de Déu que s’acabava de proclamar. Taltavull va asegurar que la Misericòrdia és la paraula que millor defineix el Misteri de Déu, la qual obre el cor a l’esperança de ser estimats malgrat el nostre pecat. I va encoratjar els fidels a estimar amb misericòrdia a les persones que tenen al seu voltant.

En acabar la celebració els fidels varen poder saludar un a un el Bisbe Sebastià. Posteriorment, l’administrador apostòlic va mantenir una trobada a l’ermita de Santa Magdalena amb els membres del Consell Pastoral de la Unitat, un organisme creat el novembre de 2015 en el qual hi estan representades totes les parròquies i moviments de l’agrupació. El Consell va exposar davant el Bisbe la tasca que s’està duent a terme per anunciar l’Evangeli tant des del punt de vista pastoral com des de l’obra social de Càritas.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=L’ADMINISTRADOR_APOSTÒLIC_DE_MALLORCA_VISITA_LA_UNITAT_PASTORAL_DE_LA_MARE_DE_DÉU&&noticia_id=9323

Por Prensa