Dia 5 de novembre tota la família franciscana de Mallorca va celebrar la seva segona trobada d’aquest curs. Aquesta vegada acollits per les Germanes Pobres de Santa Clara en el seu monestir de Palma i amb l’objectiu de presentar-se i poder conèixer la nova biografia de Sant Francesc d’Assis, fins ara desconeguda i que escriví Tomàs de Celano.

El descobriment es deu al prestigiós historiador franciscanista Jacques Dalarun i el document original es pot datar entre 1237 i 1239. El ponent a la trobada fou el franciscanista Fra Jacint Duran, framenor caputxí, vingut expressament des de Catalunya per a aquesta ocasió. A la trobada fraterna eren ben representats els diversos ordes i branques franciscanes establertes a Mallorca, com són els framenors observants, els framenors caputxins, les monges de Santa Clara, les monges i els frares del Tercer Orde Regular, l’Orde Franciscà Seglar, les franciscanes de la Puríssima i les franciscanes Filles de la Misericòrdia.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_FAMÍLIA_FRANCISCANA_DE_MALLORCA_ESTUDIA_LA_NOVA_BIOGRAFIA_DE_SANT_FRANCESC_D’ASSÍS&&noticia_id=9453

Por Prensa