La Parròquia de Llucmajor s’obrirà als turistes i residents els dilluns, dimecres, divendres i diumenge de les 10:30 h a les 13 h. Amb un donatiu de 2 € els visitants tindran la possibilitat de fer un recorregut per les capelles de l’església, baixar a la cripta de la màrtir Santa Càndida i pujar al cor per tenir unes vistes impressionats de tota la nau.

Per altra banda, cada divendres de l’any —que també coincideix amb el mercat de la plaça d’Espanya de Llucmajor— tendrà lloc a l’església parroquial de Llucmajor un concert d’orgue que durarà uns 30 minuts (de 11:30 h a 12 h).

En referència a l’orgue parroquial, aquest pertanyia a la Parròquia de Santa Eulàlia de la Ciutat de Mallorca i el 1912 es traslladà a Llucmajor. L’havia construït el suís Ludwing Scherrer (1804). El disseny de la façana fou realitzat per Mn. Miquel Salvà. El 1984 l’orgue fou restaurat per Gerhard Grenzing.

L’organista serà Cristòfol Barros Vidal (1957). El 1971 ingressà a la Banda de Música de Llucmajor a on ha estat subdirector i director de la seva escola. El 1976 fou part de la Cobla de Sardanes de la Casa Catalana de Ciutat. És instrumentista, compositor i organista. Estudià música, harmonia i orgue. Ha realitzat diverses composicions tant per a banda de música, religioses, populars o per a piano. Entre aquestes podem destacar: els goigs de sor Maria dels Àngels, els de sant Llorenç de Selva, per a balls de figures de cavallets, l’obra «Caminant cap a la font» o els poemes musicats de Maria Antònia Salvà.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_PARRÒQUIA_DE_LLUCMAJOR_OBRIRÀ_QUATRE_DIES_A_LA_SETMANA_PER_A_VISITES_TURÍSTIQUES&&noticia_id=10040

Por Prensa