Divendres dia 19 de maig s’aplegaren tres de les fraternitats franciscanes de Mallorca per celebrar juntes una vigília d’acció de gràcies pel centenari de les Aparicions de la Mare de Déu de Fàtima. Es va celebrar en el monestir de la Puríssima Concepció de les monges franciscanes del Tercer Orde Regular on s’hi venera, a la seva església conventual, la capella de la Mare de Déu de Fàtima. Hi eren presents les dites monges, els framenors caputxins i els terciaris franciscans seglars de la fraternitat del convent dels caputxins.

L’acte va començar amb una senzilla ofrena de flors a la Mare de Déu, exposició solemne del Santíssim Sagrament, diverses pregàries eucarístiques i marianes, reflexió sobre les aparicions i missatge de Fàtima i res del Rosari. Va acabar amb una processó de torxes, seguint el costum del Santuari de Portugal, que recorregué el claustre del monestir i va acabar davant l’altar de la Mare de Déu cantant el popular “El trece de Mayo” i passant a venerar la seva imatge.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=VIGÍLIA_MARIANA_DE_FÀTIMA_AL_MONESTIR_DE_LA_PURÍSSIMA_CONCEPCIÓ_DE_PALMA&&noticia_id=10042

Por Prensa