Els professors de La Salle Inca, Apol·lònia Fontanet, Pep Terrassa, Mònica Rado i Bartomeu Santisteban presentaren el reportatge el passat 27 de gener al Centre Bit d’Inca. El vídeo compta amb la participació, entre d’altres, del batle d’Inca Virgilio Moreno, el cuiner Santi Taura, l’esportista Mateu Cañellas i el president del col·legi de metges de les Balears Antoni Bennàssar.

Prop de 200 persones varen acudir a la presentació del reportatge #SOMOSLASALLEINCA. La cantant Marga Rotger va encetar l’acte i tot seguit la directora del centre educatiu La Salle Inca, Jerònima M. Planas, va donar pas a la presentació del vídeo que, va destacar, ha estat fruit de l’esforç i suport de tot el professorat.

El vídeo vol transmetre l’essència del col·legi contada pels exalumnes. Són 21 els entrevistats i els seus missatges i les seves vivències motiven els nostres alumnes actuals i futurs, així com a tot el personal del centre.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_SALLE_INCA_PRESENTA_EL_REPORTATGE_’SOMOSLASALLEINCA’&&noticia_id=9681

Por Prensa