El passat 16 d’abril va tenir lloc la divuitena edició de la Trobada Artístic Universitari. Un projecte de les missioneres i missioners Identes de les Balears que al voltant de les festes de Pasqua presenten amb un motiu solidari.

L’activitat va tenir lloc al teatre municipal Mar i Terra de Palma. Com en anteriors edicions el ball, la música instrumental, cantautors, teatre, poesia i l’humor varen delectar als assistents durant més d’hora i mitja d’actuacions. En la trobada es va presentar el projecte Abba Karun Nivas que les missioneres i missioners Identes duen a terme a Kerala amb nines i joves de les castes més baixes d’aquesta zona de l’Índia i varen comptar amb el testimoni d’una jove que ha estat durant dos mesos en aquesta missió.

En finalitzar les actuacions, els assistents varen poder col·laborar amb els seus donatius al projecte i en un ambient de familiaritat rebre informació i compartir experiències.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_TROBADA_ARTÍSTICA_UNIVERSITÀRIA_COMPLEIX_18_ANYS&&noticia_id=9008

Por Prensa