Com a preludi de la clausura de l’Any Jubilar en commemoració del 700 aniversari de la mort del Beat Ramon Llull, aquest divendres 25 de novembre a les 19:30 h les relíquies del Beat Ramon Llull, custodiades a la Basílica de Sant Francesc, peregrinaran fins a la Catedral de Mallorca, just després de l’oració de vespres a la Basílica.

La celebració serà presidida pel Bisbe Administrador Apostòlic, Mons. Sebastià Taltavull. Acabat l’ofici de vespres, sortirà la processó cap a la Seu, encapçalats per la creu i els cirials i seguits per la banda de música, confraries, clergat, bisbe i poble de Déu. A la sortida de la Basílica es cantaran els gojos del Beat Ramon Llull.

L’urna on es transportaran les relíquies ha estat realitzada per a l’ocasió, i té els escuts del Bisbat de Mallorca, els franciscans del Tercer Orde i l’Any Ramon Llull.

Dissabte 26 de novembre, a les 21 h, hi haurà una vigília d’oració a la Seu presidida per Mons. Sebastià Taltavull.

Les relíquies romandran a la Seu fins diumenge 27 de novembre quan, després de la missa solemne de clausura, presidida pel Cardenal Angelo Amato, Prefecte de la Congregació per als Sants, tornin en processó a la Basílica.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_RELIQUIES_DE_RAMON_LLULL_PEREGRINARAN_FINS_A_LA_SEU_DE_MALLORCA&&noticia_id=9491

Por Prensa