Precedida d’un solemne novenari arribà la festa de Sant Pius de Pietrelcina, el dia 23 de setembre. Els seus germans en l’Orde de Framenors Caputxins i els nombrosos devots que té a la nostra terra es trobaren per honorar-lo amb una solemne celebració de l’Eucaristia a l’esglesia conventual caputxina de Palma. Aquí és on la seva imatge rep, habitualment, la veneració dels seus seguidors.

Participaren en la missa els «grups d’oració Pare Pius» de l’Hospital Son Espases i dels Caputxins i, amb els seus cants, l’agrupació musical «San Pio de Pietrelcina». La celebració va acabar amb la veneració de la seva reliquia.

La festa del present any ha vengut marcada per una bona notícia com és la publicació d’una nova biografia del sant caputxí enllestida pel germà Fra Josep Maria Segarra, ofm Cap, Guardià del Convent de Mallorca. Aquest llibre de caire divulgatiu titulat Padre Pío, testigo de la misericordia, pretén acostar a la gent, la vida i el testimoni d’aquest sant humil i dels nostres dies.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MALLORCA_CELEBRA_LA_FESTA_DE_SANT_PIUS_DE_PIETRELCINA&&noticia_id=9327

Por Prensa