El passat dissabte 4 de juny, coincidint amb la festivitat de l’Immaculat Cor de Maria, més de 40 fidels de Palma es varen consagrar al Senyor segons la fórmula de Consagració Total a Jesús per Maria de Sant Lluís Maria Grignion de Montfort.
 
Aquesta important afirmació en la fe va tenir lloc a la parròquia de Ntra. Senyora del Roser de Son Cladera (Palma), durant la Missa presidida pel seu rector, el P. Eusebi Capel. Va ser precedida per una petita processó en la qual es va passejar una imatge de la Mare de Déu entre els càntics dels feligresos.
 
Els consagrats varen acudir a la celebració vestits de blanc, com a símbol de la puresa mariana, i varen obsequiar amb roses a la Mare de Déu. Els acompanyava un grup de nines, les Petites Filles de Maria, una agrupació d’aquesta comunitat de Son Cladera que aprofundeix en la vida de Maria, fomentant així la devoció mariana des de la infància. A més, els celebrants varen oferir, al llarg del dia, 1.000 Avemaries a la Mare de Déu.
 
La Consagració Total a Jesús per Maria és una fórmula del Pare de Montfort (1673-1716) teòleg i autor, entre altres obres, del Tractat de la Veritable Devoció a la Mare de Déu. Consisteix en un lliurament de la persona a Crist a través de la seva Mare, un compartir total en la vida del Senyor ‘en, per i per a’ Maria. Exigeix ​​una preparació prèvia de 33 dies, en els quals primerament es medita sobre el coneixement de l’esperit del món i d’un mateix. A continuació, una setmana dedicada al coneixement de Maria i, finalment, una altra setmana d’aprofundiment en Jesucrist.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MÉS_DE_40_LAICS_ES_CONSAGREN_A_JESÚS_SEGONS_LA_FÓRMULA_DE_SANT_LLUÍS_MARIA_GRIGNION_DE_MONTFORT&&noticia_id=9062

Por Prensa