Els joves de la Diòcesi que han d’anar a la Jornada Mundial de la Joventut a Cracòvia assistiren a una missa d’enviament amb el Bisbe de Mallorca al Santuari de la Sang de Palma, el proper 15 de juliol. En la trobada hi va haver un temps perquè tots els joves puguin conèixer-se i una celebració d’enviament presidida pel Sr. Bisbe.

Està previst que des de Mallorca parteixi un grup diocesà, al qual s’uniran membres de diversos grups: alumnes dels col·legis de la Puresa, joves del Camí Neocatecumenal, etc. En total un centenar de mallorquins que es faran presents a Cracòvia per afirmar que “ser jove i cristià no és en absolut incompatible”.

VIU LA JMJ DES DE MALLORCA
Per altra banda, la Delegació del Laïcat convida tots aquells que no han partit cap a Polònia a unir-se, via satèl·lit, a la Vetla de la JMJ que tendrà lloc el dissabte 30 de juliol. Compartiran pregària, reflexió i sopar, a més de connectar amb la retransmissió de la Vetlla per seguir-la minut a minut. Es trobaran dissabte 30 a les 18:30 h al Seminari Major (Pl. Sant Jeroni, 1).

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MISSA_D’ENVIAMENT_DELS_JOVES_QUE_PARTIRAN_A_LA_JORNADA_MUNDIAL_DE_LA_JOVENTUT_(JMJ)_DE_CRACÒVIA&&noticia_id=9191

Por Prensa