Com ja sabeu, el Bisbe Javier Salinas ha estat nomenat Bisbe Auxiliar de València avui dia 8 de setembre. Prest començarà la seva tasca en aquella diòcesi germana. Amb aquesta ocasió, arriba també el moment d’agrair-li els seus anys de treball, magisteri, dedicació i entrega pastoral entre nosaltres. I ho volem fer aplegant-nos per darrera vegada amb qui ha estat durant més de tres anys el nostre Pare i Pastor entorn de la càtedra que ha ocupat en el temple major i primer de la nostra Església.

Per això volem convocar-vos i convidar-vos a la solemne missa estacional que D. Javier celebrarà com a comiat aquest dissabte, 10 de setembre a les 11 h, a la Seu de Mallorca.

No cal dir que la invitació es fa extensiva a tots els feels catòlics de Mallorca en general. Per aquest motiu vos pregam que la trameteu a tots aquells amb qui estau habitualment en contacte en els vostres ambients: parròquies, grups, associacions, moviments, organitzacions, col·legis, etc.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MISSA_DE_COMIAT_DE_MONS._JAVIER_SALINAS_COM_A_BISBE_DE_MALLORCA&&noticia_id=9253

Por Prensa