Dissabte passat dia 12 de març a l’església de la Mare de Déu d’Atocha d’Ariany es va celebrar una missa d’acció de gràcies per haver pogut construir el centre missioner Pare Pere Riera al barri 22 de Gener del Gran Bons Aires, Argentina. Juntament amb la família del Pare Pere i els que treballen en Missions Sagrats Cors-Procura sentien la necessitat de convidar a les persones que han ajudat econòmicament a la construcció del citat centre a una celebració eucarística per donar gràcies a Déu.

El Pare Miquel Mascaró, procurador de Missions Sagrats Cors, va presidir l’Eucaristia, al costat del Pare Toni Fernández, el Pare Melchor Fullana, rector de la parròquia d’Ariany i el diaca Toni Moreno. El Pare Miquel, en la seva homilia, va agrair, en nom de la procura i la Congregació, les diverses mostres de solidaritat i esforços per a l’edificació d’aquest centre missioner que portarà a terme una tasca social en un barri pobre i marginat d’una de les zones més empobrides del Gran Buenos Aires.

El celebrant va aprofitar per convidar els presents a continuar a ser solidaris. La solidaritat, va dir, «és un gest que ens identifica com a cristians i ens fa germans dels més pobres». Va expressar que Missions Sagrats Cors-Procura té projectes socials que no pot respondre per falta de col·laboradors.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MISSA_EN_ACCIÓ_DE_GRÀCIES_PER_LA_CONSTRUCCIÓ_DEL_CENTRE_MISSIONER_PARE_PERE_RIERA&&noticia_id=8834

Por Prensa