El bisbe administrador apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, es reuní el passat divendres 16 de juny en una trobada fraternal i cordial amb els preveres que enguany compleixen les seves noces d’or sacerdotal. La promoció del 1967 és una de les més nombroses dels darrers temps, i 18 d’ells acudiren a la cita al puig de Monti-sion de Porreres. En l’homilia, i al fil de les lectures proclamades en l’Eucaristia, Mons. Taltavull reflexionà sobre els perills de la “mundanitat espiritual”, i, recordant-les paraules del papa, com “la unció, encara que ens dignifica personalment, està orientada al servei”.

Va felicitar també la iniciativa de viure aquest aniversari com a grup, “a través de la diversitat, que és la que fa possible parlar d’unitat”. 50 anys “amb moments d’entusiasme i de desànim, de fortalesa i feblesa, però moment també de pensar i agrair el que el Senyor ha fet amb cada un de vosaltres”. I continuà: «Quan arribam a una determinada edat des d’on contemplem el camí recorregut i en donam gràcies a Déu, és quan la nostra paraula s’ha de fer saviesa i el nostre viure estímul d’entrega honrada i humil, posant en mans del Senyor tot el que som perquè ho transformi i ho posi en mans del Pare.»

La trobada va acabar amb un dinar de germanor.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MONS._TALTAVULL_ES_TROBA_AMB_ELS_PREVERES_QUE_COMPLEIXEN_LES_SEVES_NOCES_D’OR_SACERDOTALS&&noticia_id=10160

Por Prensa