El Bisbe de Mallorca, Mons. Javier Salinas, ha presidit la reunió del patronat de la Fundació Santuari de Lluc al Palau Espicopal. També han assistit a la trobada la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa, el President del Consell, Miquel Ensenyat; el president del Capítol de la Seu, Joan Bauzà i el batle d’Escorca, Antoni Solivellas, entre altres representants de les institucions implicades com l’Ajuntament de Palma, la Congregació dels Missioners dels Sagrats Corts o l’Associació d’Antics Blauets.

Durant la reunió s’han tractat qüestions com l’acceptació del càrrec dels nous membres del patronat, l’aprovació del comptes de la Fundació per l’any 2015, l’aportació de les institucions a la Fundació i la capitalització per l’exercici de 2017. La Fundació Santuari de Lluc va ser constutïda el juny de 1992 i té com objectius vetlar pel mateniment i la restauració del santuari fomentar l’ampliació del patrimoni històric i artístic que suposa l’indret, fomentar i promoure la la llengua i la cultura de Mallorca i el foment d’activitats pròpies de l’Escolania de Lluc.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=NOVA_REUNIÓ_DEL_PATRONAT_DE_LA_FUNDACIÓ_SANTUARI_DE_LLUC&&noticia_id=8930

Por Prensa