Més de 600 matrimonis de tot Espanya al costat de sacerdots i religiosos participaran aquest cap de setmana a Fira València en un Cap de Setmana Nacional organitzat pel moviment catòlic «Encuentro Matrimonial». El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, presidirà l’eucaristia de cloenda que tindrà lloc el diumenge a les 13 hores al pavelló 8 de Fira València. «En aquesta trobada a través del diàleg i la comunicació profunda, s’experimenta el goig de ser matrimoni i de ser i pertànyer a una comunitat integrada en la societat actual del segle XXI que vol lluitar per un món nou i millor».
Així mateix, aquesta és la XIII edició d’aquesta trobada, que se celebrarà a partir de demà, divendres, i fins diumenge i portarà enguany el lema «Som enamorats en acció».
Per poder participar en aquesta jornada s’ha de, prèviament, haver participat en un «Cap de setmana», una experiència que comença un divendres a la nit i que finalitza un diumenge al matí i que està animat per un equip de matrimonis i un sacerdot. En aquestes trobades s'»ensenya una tècnica de comunicació que permet a cada parella explorar les àrees més importants de la seva relació en un clima d’amor i comprensió que els ajudi a superar les dificultats que sorgeixen en el seu diari caminar».

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PRESÈNCIA_MALLORQUINA_A_LA_REUNIÓ_ANUAL_D'»ENCUENTRO_MATRIMONIAL»&&noticia_id=8886

Por Prensa