El passat divendres 13 de gener es va fer una reunió a Sant Josep Obrer amb les parelles que han volgut fer la preparació al matrimoni amb el sistema d’acompanyament dels nuvis. Varen ser vuit parelles. L’Arxipreste de Palma 2, Mn. Pere Oliver, va ser l’encarregat de donar l’acollida a les parelles. Aquest sistema ha estat impulsat per la Delegació de Família i Vida de la Diòcesi. Aquest és el segon curset que es fa a l’Arxiprestat i que ha donat molts bons fruits.

Va començar presentant als matrimonis que impartiran el curset; seguidament va donar una petita explicació de com es duran a terme les reunions. Aquestes es fan amb sis reunions a la casa del matrimoni acompanyant, més una celebració de la penitència tots junts a la parròquia. Tots els nuvis es mostraren interessats i il·lusionats amb aquesta modalitat. Així també aquest diumenge ha acabat el curset amb acompanyament de nuvis a Inca, la cloenda del qual va anar a càrrec de Mn. Antoni Vadell.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PRESENTACIÓ_DEL_CURSET_PREMATRIMONIAL_AMB_ACOMPANYAMENT_DELS_NUVIS&&noticia_id=9709

Por Prensa