Aquest passat divendres la Parròquia de Sant Bartomeu de Sóller va acollir la presentació del llibre Segle i mig de Caritat, una crònica dels 150 anys de presència a la Vall i Fornalutx de les Germanes de la Caritat. El seu autor és el conegut docent i investigador solleric Josep Antoni Morell González, que ha exercit de mestre durant tota la seva vida professional en el col·legi d’aquesta comunitat a Sóller. Prèviament es va fer una missa per donar gràcies a les Germanes de la Caritat.

La presentació, a càrrec del rector, Marià Gastalver, es va convertir en una gran festa a la qual no va faltar una àmplia representació de les religioses, encapçalada per la seva Superiora General, Sor Bàrbara Pascual, moltes de les quals han passat anys de la seva vida religiosa a la Vall, i nombrós públic, la majoria alumnes i exalumnes del Col·legi de Sant Vicenç de Paül així com els actuals responsables del centre.

El llibre, amb prop de 300 pàgines fa un acurat repàs a la tasca realitzada durant aquest segle i mig a la Vall, acompanyat per un complet recull de material fotogràfic.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PRESENTAT_A_SÓLLER_EL_LLIBRE_“150_ANYS_DE_CARITAT”&&noticia_id=9513

Por Prensa