El passat dissabte 26 de novembre, i dins el projecte lasal·lià «Tres Tendes», espai de pregària i reflexió personal per als membres de les comunitats educatives dels quatre centres de La Salle a Mallorca (Inca, Manacor, Palma i Pont d’Inca), i en les instal·lacions de la Comunitat de Mare de Déu de Montserrat, uns vint educadors varen participar en aquesta ja segona trobada, que va girar al voltant de la cloenda de l’Any de la Misericòrdia, proposat pel Papa Francesc.

Una visualització amb el projecte HARA, sobre l’arribada del fill pròdig, l’anàlisi del quadre de Rembrandt amb el mateix títol, i uns textos proposats per a la reflexió personal, entorn del Pare Bo i misericordiós, van servir perquè es creàs aquest espai per a la reflexió personal i comunitària i es compartís el meditat. S’ha acabat amb accions de gràcies i peticions de perdó, i una oració final, dirigida pels animadors de la trobada. Posteriorment el menjar, compartint el que cadascú havia portat per menjar, va posar fi a aquest dia especial de la família lasal·liana.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=TROBADA_D’EDUCADORS_DELS_CENTRES_DE_LA_SALLE&&noticia_id=9515

Por Prensa