Diumenge 23 d’abril, a la Canònica de la Santa Maria Magdalena, la novícia Sara Supinska va realizar la seva Professió Simple dins l’orde de les Canongesses Regulars Lateranenses de Sant Agustí. L’Eucaristia, presidida pel P. Gregori Mateu, TOR, va ser concelebrada per diversos sacerdots i els Visitadors de la Província Polonesa, P. Marian Szczecina, i de la Província Franco-Belga de les Canongesses, P. Pawel Pawlak.

Acabat el ritus de la Professió, Sor Sara ha rebut de mans del celebrant el vel, el llibre de la Litúrgia de les Hores, el llibre de la Regla i Constitucions de la família canonical i el roquet.

Els seus pares i germà petit han estat testimonis de la gran estima que tenen a Sor Sara i a totes les religioses de Santa Magdalena. Gran quantitat d’amics i coneguts de les religioses han participat de l’Eucaristia que ha estat molt emotiva i viscuda amb intensitat. Acabada la celebració, la Priora ha agraït als presents la seva assistència, participació i pregàries i els ha convidat a passar al claustre per compartir un àgape fratern preparat per les religioses.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PROFESSIÓ_SIMPLE_DE_SARA_SUPINSKA_AL_MONESTIR_DE_SANTA_MAGDALENA&&noticia_id=9948

Por Prensa