Dia 27 de novembre passat, dins el marc de la cloenda de l’Any Jubilar del Beat Ramon Llull, Sencelles volgué posar el seu particular colofó a tot un programa de celebracions i actes culturals que ha organitzat en motiu d’aquesta avinentesa. L’església parroquial va acollir un magnífic concert a càrrec de Ensemble B, formació musical que oferí un ample repertori basat amb texts musicats del Beat i d’altres composts en lloança seva.

El concert tingué dues parts, la primera en el Cor del temple i ben a prop de l’orgue barroc, i l’altre a la capella del Roser. Aquest acte, fou aprofitat per presentar i oferir a la gent que s’hi feu present el recordatori d’aquest any centenari. Consisteix amb l’edició facsímil d’una estampa de goigs que en el segle XVIII va promoure la Causa Pia Lul·liana. Segons els entesos, es podria tractar dels més antics de quants es coneixen dedicats al Beat. Aquella edició original no era exclusiva de Sencelles sinó per a tot Mallorca, així com de tots és la figura gegantina de Ramon Llull. La decisió de reeditar-los, ara com a recordança de l’Any Llull, ve donada perquè l’exemple emprat per a la mateixa, es va localitzar a un arxiu particular del mateix poble.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SENCELLES_CLOU_UN_ANY_DEDICAT_A_RAMON_LLULL&&noticia_id=9541

Por Prensa