“Si no ens entenem pel llenguatge, entenem-nos per l’amor”. Aquest és el lema d’aquest curs dels Centres Educatius Sant Francesc d’Assís, fent memòria dels 700 anys de la mort de Ramon Llull. Dins les activitats programades, Mahécor Mbengue ha fet una visita als centres de Palma, Manacor, Sa Pobla i Muro. Mahécor, senegalès de 54 anys, va arribar a Mallorca l’any 2008. Va parlar de la seva experiència d’integració a Mallorca després d’un itinerari gens senzill des que va partir de la seva terra fins al dia d’avui. Llicenciat en Història Contemporània, professor de francès, col·laborador de Càritas, membre i activista de l’Obra Cultural Balear entre moltes altres coses.
El seu entusiasme i esperit de superació davant les adversitats i la seva implicació en la vida social i cultura de Mallorca ha estat una molt bona experiència compartida amb alumnes i professors.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=TESTIMONIS_DE_VIDA_ALS_CENTRES_EDUCATIUS_SANT_FRANCESC_D’ASSÍS&&noticia_id=8938

Por Prensa