El Prior General de l’Orde de Sant Agustí va visitar el passat 6 d’abril la comunitat agustina de Palma. A primera hora del matí arribava a Palma el Pare Alejandro Moral, acompanyat per l’assistent general, Pare Luis Marín, en visita canònica, segons estableixen les constitucions de l’Orde de Sant Agustí. Durant el matí el Pare General va visitar el col·legi Sant Agustí on va saludar els educadors i alumnes del centre.

L’horabaixa va tenir les reunions establertes amb els diferents membres de la comunitat agustiniana, així com amb tota la comunitat. A les 19:00 hores va presidir l’Eucaristia a l’església de Nostra Senyora del Socors, que va ser concelebrada per tota la comunitat. Varen assistir nombrosos fidels de l’església, així com col·laboradors, treballadors i alumnes del col·legi i la directiva de la confraria de Calatrava. En acabar l’eucaristia, els assistents es varen acostar a saludar el Prior General. El pare Alejandro continuarà el seu viatge per totes les comunitats agustines d’Espanya en els propers dies.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=VISITA_DEL_PRIOR_GENERAL_DE_L’ORDE_DE_SANT_AGUSTÍ_A_PALMA&&noticia_id=9897

Por Prensa