El proper 24 de juliol un centenar de joves de la nostra diòcesi de Mallorca iniciaran un pelegrinatge fins a Polònia per tal de viure amb altres joves d’arreu del món la XXXI Jornada Mundial de la Joventut. Aquest important esdeveniment eclesial mobilitzarà gairebé dos milions de joves que durant prop de dues setmanes deixaran els seus països d’origen per trobar-se amb el papa Francesc a la terra que va veure néixer sants tan significatius com el P. Kolbe, Edith Stein, Faustina Kowalska, Popieluszko o el recentment canonitzat Joan Pau II.

La Delegació del Laïcat convida tots aquells que no han partit cap a Polònia a unir-se, via satèl·lit, a la Vetla de la JMJ que tendrà lloc el dissabte 30 de juliol a Cracòvia.

Compartiran pregària, reflexió i sopar, a més de connectar amb la retransmissió de la Vetlla per seguir-la minut a minut. Es trobaran dissabte 30 a les 18:30 h al Seminari Major (Pl. Sant Jeroni, 1).

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=VIU_LA_JMJ_DE_CRACÒVIA_DES_DE_MALLORCA!&&noticia_id=9163

Por Prensa