El passat 20 de febrer va tenir lloc al Santuari de Lluc una trobada de catequistes d’arreu de Mallorca. Es tracta d’una cita, com ja s’ha fet altres anys a diferents indrets de l’illa, cordial i fraterna de tots els catequistes, per compartir la celebració de l’Eucaristia i una xocolatada oferida per la Delegació de Catequesi.

Enguany la trobada s’ha celebrat al Santuari de Lluc, un dels llocs emblemàtics de l’illa en què també s’ha obert una Porta Santa amb motiu de l’Any Jubilar de la Misericòrdia. D’aquesta manera, la comunitat de catequistes de l’Església de Mallorca travessaren units la Porta Santa de la Misericòrdia “amb el desig de rebre l’abraçada del Pare i renovar el nostre compromís de ser testimonis autèntics i alegres de la infinita misericòrdia de Déu”.

Els catequistes es desplaçaren a Lluc per participar en dos tallers, impartits per Mn. Eugeni Rodríguez i Juanjo Fernández, que han fet reflexionar sobre la importància i la manera pràctica de treballar el despertar a la fe amb els infants.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=200_CATEQUISTES_DE_MALLORCA_ES_REUNEIXEN_A_LLUC_PER_UNA_JORNADA_FESTIVA_I_FORMATIVA&&noticia_id=8711

Por Prensa