Antoni Moyà és el nou director gerent de la Fundació Social la Sapiència. Vinculat a la institució des de fa més de 20 anys, substituirà Roberto Carreras en la direcció de l’entitat dirigida a l’assistència i inclusió social, promoció i atenció a persones amb manca de recursos en situación o risc d’exclusió social.

La Fundació Social La Sapiència té els seus orígens a la dècada dels 70 amb l’Acolliment La Sapiència (1976) destinat a l’acollida i informació laboral i promoció social de persones sense recursos afectades per la crisi de l’any 1975. En aquell moment persones vinculades a l’Església de Mallorca varen assumir el compromís d’atendre les necessitats bàsiques dels més desfavorits no cobertes per les Administracions Públiques.
Actualment, la Fundació Social La Sapiència, com a Església de Mallorca gestiona serveis de titularitat pública, Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) del Consell de Mallorca, i mitjançant un contracte de serveis desenvolupa diversos programes d’acollida i promoció social a Mallorca, per això disposa d’un equip multidisciplinar de treball i de dos centres d’acollida a Palma, Casa de Família i Mar Sis. També disposa d’un programa d’inserció laboral, els Grups d’Inserció, mitjançant el qual promou la inserció sociolaboral de persones que han perdut o mai no han tingut uns hàbits laborals bàsics.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ANTONI_MOYÀ,_NOU_DIRECTOR_DE_LA_FUNDACIÓ_SOCIAL_LA_SAPIÈNCIA&&noticia_id=9759

Por Prensa