Noticia de la Diócesis de Mallorca

IMMIGRANTS DE DIFERENTS NACIONALITATS PARTICIPEN EN LA MISSA DE PENTECOSTA PRESIDIDA PEL BISBE

Gestión parroquial online

En la solemnitat de la Pentecosta i culminació del temps pasqual i obertura de l’Església a tota llengua i nació, el Bisbe va presidir el passat 15 de maig una multitudinària Eucaristia a la Parròquia de Son Ferriol, subratllant l’acollida dels diferents grups catòlics nacionals i lingüístics d’immigrants presents a Mallorca amb caràcter estable i que hi celebren regularment la fe. Hi participaren, entre d’altres, immigrants nigerians, ucraïnesos, mexicans, argentins, bolivians, filipins, xinesos, romanesos, polonesos, brasilers, equatorians i colombians.

La trobada de fraternitat es convoca amb el lema ‘Una sola església, diferents cultures’. Les lectures i els cants es realitzaren en distintes llengües, sobretot anglès i castellà, i els diversos grups es repartiren les pregàries dels fidels, la presentació de les ofrenes i les intervencions musicals. Acabada la missa, els participants es trobaren amb el Bisbe en una festa intercultural i festiva.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=IMMIGRANTS_DE_DIFERENTS_NACIONALITATS_PARTICIPEN_EN_LA_MISSA_DE_PENTECOSTA_PRESIDIDA_PEL_BISBE&&noticia_id=8984