Després de quatre mesos de treball per recuperar la tradició de la visita domiciliaria de les capelletes de la Sagrada Família, la feina ha quedat enllestida. S’han recuperat 20 de les 26 capelletes de la Sagrada Família que rodaven per les cases particulars del poble de Llucmajor.

S’ha fet una tasca de neteja i restauració d’algunes de les capelletes que tenien alguns desperfectes. S’ha convidat a les persones que vulguin tenir la visita domiciliària de la capelleta que s’apuntessin a una llista i així cada cert temps rebran durant una setmana la capelleta de la Sagrada Família. Amb la mateixa tasca s’han editat uns llibrets que expliquen com s’ha de realitzar la visita domiciliària, s’han renovat els responsables de cor i s’ha donat un nom a cada capelleta restaurant així els antics noms existents dels cors de les capelletes.

Una vegada preparades, el diumenge 8 de gener es va celebrar una eucaristia d’acció de gràcies, de benedicció de les capelletes i d’enviament a les cases particulars.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_CAPELLETES_DE_LA_SAGRADA_FAMÍLIA_TORNEN_A_VISITAR_LES_CASES_DE_LLUCMAJOR&&noticia_id=9617

Por Prensa