Fra Joan Carles Moya OFM, provincial de la província franciscana de la Immaculada, va presentar Escrits de Fra Juníper, que ha reeditat l’Institut Teològic de Múrcia, per Fra Pedro Riquelme, OFM, amb motiu de la canonització de Sant Juníper Serra.

L’acte juniperià es va realitzar al Convent de Sant Bernadí de Petra. Han donat el seu suport a la Comunitat Franciscana l’Associació Sant Juníper Serra, presidida per D. Bartomeu Bestard, Ramon Salas, per la fundació Casa Serra i l’Ajuntament de Petra representat pel Batle, Salvador Femenias.

Varen assistir a l’esdeveniment representants del Bisbat, del Govern i del Consell, la Junta Directiva de l’Associació i de la Fundació, així com un nombrós públic. Uns bells balls mallorquins a càrrec de la Rondalla des Pla varen posar fi a l’emotiu i primer acte en honor de la recent canonització de Sant Juníper Serra.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PRESENTEN_UN_LLIBRE_EN_HONOR_DE_SANT_JUNÍPER_AL_CONVENT_DE_SANT_BERNADÍ&&noticia_id=8714

Por Prensa