Set corals i 250 cantaires es donaren cita aquest diumenge al Santuari de Lluc per a la III Trobada de Corals de Col·legis d’Església. La trobada, organitzada per la Comissió de Centres d’Església i l’Escolania de Lluc, té com a objectius enfortir la identitat de ser alumnes d’un centre de l’Església, conèixer altres joves mitjançant activitats musicals i fer xarxa de relació i d’intercanvi mutu entre l’alumnat i el professorat.

Dos espais simultanis al Santuari acolliren les corals participants. Cada coral va cantar dues vegades, donant la possibilitat que la gent gaudís de les actuacions de totes les corals. La festa va finalitzar amb un cant comú a l’Acolliment i amb un dinar de germanor.

Participaren les corals del Col·legi Arcàngel Sant Rafel, Coral Femenina de Sant Francesc, Coral del Col·legi Santa Mònica, Nins Cantors de Sant Francesc, Coral Solsolets del Col·legi Beat Ramon Llull d’Inca i l’Escolania dels Blauets de Lluc. Comptaren, a més, amb la participació de l’Escolania de la Catedral de Reims (França).

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SET_CORALS_PARTICIPEN_EN_LA_III_TROBADA_DE_CORALS_DE_COL·LEGIS_D’ESGLÉSIA&&noticia_id=10046

Por Prensa