El passat dissabte 3 de juny a la Capella del Seminari Nou de Palma es va celebrar la tradicional Vigília de Pentecosta de Cursillos de Cristiandad, una de les festes més entranyables d’aquest Moviment d’origen mallorquí que a més enguany celebra el centenari del naixement del seu fundador, Eduardo Bonnín.
La Vigília, que aplegà prop de 300 persones, va comptar amb la presència del bisbe administrador apostòlic de la diòcesi, Sebastià Taltavull, que presidia per primera vegada un acte del Moviment de Cursillos i que va ser acollit en un clima de gran amistat i alegria. A més, la celebració va tenir un to molt especial ja que en el transcurs de la mateixa 28 persones adultes (5 d’elles cursillistes) varen rebre el sagrament del do de l’Esperit Sant, la confirmació, de mans del Sr. Bisbe.
Després de celebrar l’eucaristia, la festa va continuar al pati de Ramon Llull, compartint el sopar, l’amistat i l’alegria per aquest gran regal que ens va fer el Senyor enviant l’Esperit Sant.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=VIGÍLIA_DE_PENTECOSTA_DE_CURSILLOS_DE_CRISTIANDAD_I_CONFIRMACIONS_D’ADULTS&&noticia_id=10126

Por Prensa